arama

Instagram Son Görülme Nasıl Kapatılır ?

Instagram dmdeki son görülme özelliğini kapatmak hakkında ve isterseniz nasıl geri açacağınız hakkında bütün bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • paylaş
  • admin

Instagram sosyal medya uygulamaları arasında kısa zamanda bir numaraya oturdu ve bu birinciliği kimseye kolay kolay kaptırmaya niyeti yok. Bu makalemizde instagrama yeni gelen son görülme özelliğini kapatmayı anlatacağız, whatsapp son görülme olduğu gibi instagram dm yani özel mesajlarınızda son görülme saatinizi size mesaj atan kişiler görebiliyor. Bu durum gizlilik ile ilgili şikayetleri beraberinde getirdi. 

Instagram Son Görülme Nasıl Kapatılır adlı makalemizden bütün detayları öğrenip kendinizde uygulayabilirsiniz.

Instagram gelen şikayetler üzerine kullanıcıları memnun etmek adına son görülme zamanını kaldırmayı kullanıma açtı. Eğer sizde bu durumdan şikayetçi iseniz aşağıdaki adımları takip ederek hesabınızın son görülme saatini kaldırabilirsiniz.

  • Android kullanıcısı iseniz profilinizdeki üç noktaya tıklayın.
  • iPhone kullanıcısı iseniz profilinizdeki yuvarlak dişli butona tıklayınız.
  • Ortalarda bulunan Ayarlar > Hareket Durumunu Göster butonunu kapatınız.

 

 

Tebrikler artık instagram mesajlarınızdaki son görülme saatleri karşı taraftaki kişiler tarafından görünmeyecektir fakat sizde onların son görülme saatlerini göremiyorsunuz bu durum whatsapp uygulamasındaki mavi tık ile benzer ilişkide , whatsapp uygulaması üzerinden görülmeleri kapattınızda karşı taraf sizin son görülme ve okunma saatini görmüyordu aynı şekilde sizde karşı tarafı göremiyordunuz.

Instagram Son Görülme Geri Nasıl Açılır ?

Instagram son görülmelerinizi kapattınız ve tekrar geri açmak mı istiyorsunuz bu durumda yapacağınız adımlar bire bir aynı sayılır. Tekrar geri açtığınızda düzenli olarak her görülme saatiniz diğer tüm kişiler tarafından takip edilebilecek , özel bir durumunuz varsa gizlilik açısından açmanızı tavsiye etmiyoruz. Eğer hala kararlıysanız eski adımdan  Ayarlar > Hareket Durumunu Göster kısmından geri açabilirsiniz.